Kitz.Live close
Kitz.LiveWeather weather forecast
 • today 16°

  Foggy or hazy to start, then clearing up quickly, and most of the day will be sunny.

 • tomorrow

  Rain or sleet will persist into the afternoon, afterwards a few snow showers.

Snow- & Slope Report webcams
 • open lifts 55
 • open ski slopes 78
 • Snow
  valley (slope) 69 cm
 • Snow
  mountain 91 cm

63rd Great New Year's Day Fireworks | Ski Show

Jan 1, 2017 :: Het grote highlight van oud en nieuw in Kitzbühel vindt altijd op nieuwjaarsdag plaats. De Rasmusleiten biedt tienduizenden toeschouwers een bijzonder spektakel: fakkelafdaling van de skischolen in Kitzbühel, muziek en natuurlijk het adembenemende vuurwerk van de wereldberoemde vuurwerkprofessional Armin Lukasser. Aanvang: 17.30 uur. Toegang gratis! Bovendien zijn er met Reith (30-12) en Jochberg (31-12) in totaal 3 vuurwerkshows in 3 dagen, uniek in Tirol!

Een van de meest populaire evenementen bij zowel inwoners alsook toeristen vindt in Kitzbühel altijd op de eerste dag van het jaar plaats. Tienduizenden toeschouwers komen naar de Rasmusleiten, om het spectaculaire schouwspel met gratis toegang te bewonderen.

Vanaf 17.30 uur zorgen presentaties, interviews en muziek voor goede sfeer. De skileraren van de skischolen in Kitzbühel verwelkomen 2017 met een traditionele fakkelafdaling.

In overeenstemming met de internationale gastenlijst vindt de vlaggenafdaling van de ski-jeugd van de Kitzbühler Skiclub plaats. Aansluitend hoort u een toespraak van Signe Reisch, president van Kitzbühel Tourismus.

Het hoogtepunt van het evenement wordt verzorgd door de vuurwerkwereldkampioen Armin Lukasser. De vuurwerkprofessional is een meester in zijn vak en internationaal erkend binnen de branche. Zijn grote carrière is in Kitzbühel begonnen met zijn eerste grote show op 1-1-1997 op de Rasmusleiten. Sindsdien blijft hij trouw aan de “Gamsstadt”. De vuurwerkspecialist lukt het altijd weer om fascinerende beelden te creëren en veel emotie los te maken.

De nieuwjaarsfeestelijkheden in 2016 werden door meer dan 30.000 toeschouwers bezocht. Vanwege het grote aantal bezoekers van heinde en verre wordt dringend geadviseerd om zeer vroeg te komen en indien mogelijk het openbaar vervoer te gebruiken.

3 vuurwerkshows in 3 dagen, uniek in Tirol

Niet alleen in Kitzbühel, maar ook in de vakantiedorpen Jochberg en Reith vinden vuurwerkshows plaats. 3 vuurwerkshows in 3 dagen, dat is een record in Tirol!

Reith, 30-12 vanaf 18.00 uur
Ski & Fun Party met demonstratie van de skischoolkids en vervolgens grote vuurwerkshow op de skipiste.

Jochberg, 31-12 vanaf 17.00 uur
Oudejaarsavondfeest met fakkelafdaling en vuurwerk, volgens concert op de Wagstätt-parkeerplaats in Jochberg.

Kitzbühel, 31-12 vanaf 17.30 uur
Skishow met de skischolen “Rote Teufel”, “element3”, en “alpin experts”, aansluitend muzikale vuurwerkshow met vuurwerkwereldkampioen Armin Lukasser. 

Nieuwjaarsgroet van de stadsband Kitzbühel

De stadsband verwelkomt het jaar traditioneel met een nieuwjaarsgroet. Op 1-1 om 16.30 uur klinkt in de Kitzbüheler Vorderstadt muziek uit Tirol.

where?

when?

Jan 1, 2017 - 5:30 PM until 8:00 PM Uhr


show on a mapVOTE now!

European Best Ski Resorts 2017

Voting

Poloshirts

Beautiful items at the Kitzbühel-Collection

Kitz.Shop
Bestprice
Your room in Kitzbühel