Ontdek zomervakantie in Kitzbühel

Mondaine lifestyle en idyllische natuur, echte traditie en modern levensgevoel: er is bijna geen stad die deze tegenstellingen zo goed verenigt als Kitzbühel. De sporthoofdstad van de Alpen werd door het legendarische Hahnenkammrennen wereldberoemd, maar dat is slecht één facet van de mythe van Kitzbühel. Veeleer zijn het de ongeëvenaarde charme van de regio en haar vier plaatsen Kitzbühel, Reith, Aurach en Jochberg, de uitstekende infrastructuur met eersteklas hotelwezen en horeca, het grote aantal sportieve mogelijkheden en het fascinerende landschap die Kitzbühel uniek maken.

Geluksgevoel Kitzbühel

Sportief, sportief: Kitzbühel voor actievelingen

Ook in de zomer doet Kitzbühel zijn legendarische reputatie als sportstad eer aan: mountainbikers, e-bikers, wandelaars en hardlopers bedwingen de bergen, en wielrenners zijn op de panoramawegen onderweg. Kitzbühel is ook beroemd als golfbestemming: vier golfclubs in de regio en 30 andere golfbanen in de buurt garanderen een fijn spel met een adembenemend bergdecor.

Genieten zonder einde

Helemaal bovenaan op de to-do-lijst in Kitzbühel: van het leven genieten! Het zomerachtig lichte levensgevoel voelt u bij het idyllische meer de Schwarzsee, tijdens het rondslenteren in de romantische historische stadskern of bij een duik in een bergmeer. Hierbij mag culinair genieten natuurlijk niet ontbreken: gelukkig is Kitzbühel een droombestemming voor fijnproevers.

Kitzbühel viert de zomer

Een stad vol leven: de KITZ-zomernachten van 4 juni tot 27 augustus zitten vol verrassingen. Bezoek live concerten in alle genres, dans op de muziek van big bands of luister naar kleine ensembles. Geniet van film midden in de stad en verwonder uzelf over de kleurrijke straatkunst.

Zomeraanbiedingen - maak van uw vakantie een droomvakantie

Hotels & Appartementen

Vind de juiste accommodatie voor uw wintervakantie in de regio.

NAAR DE ACCOMMODATIE

Ontspannen onderweg naar Kitzbühel

ALLE INFORMATIE
Share this page
Events
Loading...
Up to date
Loading...
Loading...
Loading...
Accommodation
Loading...